Modeagentuur

Janny Verheijen heeft de modeagentuur van SOVRANO voor Nederland en België.

Sovrano heren overhemden en damesblouses zijn er in alle designs en maten en zijn voor meerdere leeftijdscategorieen geschikt. De collectie bestaat uit classic, business, casual en stoer.
Sovrano is altijd exclusief: De diversiteit van materialen evenals accenten, designs en kleuren maken de stijl van Sovrano en degene die het merk draagt zo individueel en onderscheidend. Bij Sovrano werken wij met ervaren Italiaanse weverijen en stofdesigners die zorgen voor de individualistische look waar Sovrano bekend om staat.

Sovrano biedt u de mogelijkheid om uw heren overhemd of damesblouse zelf samen te stellen, uit vele diverse stoffen, kleurenselecties, knopen, garens, kragen en manchetten.

Sovrano heeft maatwerk, een programma levering van ca 8 weken en een voororderprogramma.

Modeagentuur Nederland en België: Janny Verheijen

Janny is van nature een enthousiaste vrouw. Als inkoopster met ruime ervaring zorgde ze er jaren voor dat de collectie van eigentijdse, kleurrijke, stijlvolle, kwalitatieve mode werd verkocht aan de consument. Haar passie voor de mode gaat samen met visie, integriteit, persoonlijkheid en klantvriendelijkheid. Met grote kennis van het modevak streeft Janny ernaar om de mooiste design heren overhemden en damesblouses met u te ontwerpen. Daarom hoopt zij ook u persoonlijk te mogen begroeten.

Voor meer informatie:
Sovrano NEDERLAND

Janny Verheijen
Mgr. Zwijsenstraat 18
5914 AJ Venlo
Tel. +31 (0)77 3211684
Mob. +31 (0)6 11323915
Email: info@sovrano.nl